Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka z kopru włoskiego

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

koper włoski 2 bulwy
pomarańcza 1 szt
mango 1 szt
jogurt bałkański 1
sok z cytryny
sok z pomarańczy 2 łyżki
sól
pestki dyni

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka z kopru włoskiego

Bulwy kopru umyć.Odkroić zielony koperek i go posiekać.Bulwy przekroić na pół i pokroić w plasterki cieniutkie.Mango obrać pokroić w kosteczkę.Pomarańczę obrać a cząstki obrać z białych błonek i wymieszać z mango ikoprem.Jogurt doprawić solą i sokiem z pomarańczy i cytryny.Wymieszać z sałatką.posypać uprażonymi pestkami dyni

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kriko 17.01.2013 10:39
lubie
Krzysztof15 18.08.2012 14:09
ciekawa
Marta41 21.02.2012 20:41
super
Luki 11.02.2012 10:37
pyszna
marzena06 06.02.2012 11:54
mniam
Lidia6 02.01.2012 12:33
pyszna i zdrowa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak