Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewane ogórki kiszone

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórki kiszone 6
jajko 6
majonez 3 łyżki
koperek pokrojony
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewane ogórki kiszone

Ogórki przekroić wzdłuż na pół i delikatnie wydrążyć miąższ. Jajka ugotować na twardo, wystudzić. Obrać i pokroić w małą kostkę. Lekko odcisnąć. Wymieszać z jajkami i majonezem. Ewentualnie doprawić do smaku solą i pieprzem. Ogórki napełnić farszem. Wstawić do lodówki. Przed podaniem udekorować koperkiem,

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak