Sposób przygotowania

Cebulę posiekać i zeszklić na połowie masła.Wątróbkę posiekać wymieszać z mięsem mielonym,cebulą, jajkiem solą pieprzem ,oraz posiekaną natką pietruszki i szczyptą gałki.
Kurczaka umyć odciąć szyję i skrzydła.Tuszkę wypełnić farszem zszyć bawełnianą nicią.Posmarować resztą masła opruszyć przyprawą do kurczaka.
Kurczaka położyć w posmarowanej formie i upiec
(Piec 60min.)

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Luki

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    edi

    Smaczne:)
  • 3
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    kriko

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    natkapietruszki@op.pl

    musi być pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    smacznie nadziany kurczak

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !