Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś w occie

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z łososia
olej
mąka krupczatka
marchewka
ocet 0,5 litra
cukier 1,5 szklanki
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś w occie

Fileta pokroić w kawałki, obtoczyć w mące i smażyć na oleju. Włożyć z marchewką pokrojoną w słupki i pokrojoną w piórka cebulą do słoika. Zalewa: cebulę pokroić w piórka, zalać 2 litrami wody i gotować z resztą składników. Wystudzić. Zalać rybę, podawać na drugi dzień od przygotowania.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak