Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Carpaccio z borowików

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

borowiki 30 dag
rukola garść
oliwa 1/4 szklanki
ocet balsamiczny 1/5 szklanki
sól
Pieprz biały mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Carpaccio z borowików

Grzyby obgotować 2-3 minuty. Odcedzić, wystudzić na sicie. Pokroić w cienkie plasterki. Rukolę wypłukać, osuszyć. Wyłożyć na półmisek. Ułożyć grzyby. Ocet zmieszać z oliwą, doprawić. Polać grzyby.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak