Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Muszle nadziewane sałatką

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ryż 1 woreczek
kukurydza 1 puszka
tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
majonez 2 łyżki
cebula
sól
pieprz
makaron muszle 15 muszli

Przepis i sposób przygotowania na: Muszle nadziewane sałatką

Ryż ugotować wg przepisu na opakowaniu. Odcedzić i odstawić do wystygnięcia. Kukurydzę i tuńczyka dokładnie osączyć. Cebulę obrać i drobno posiekać. Warzywa i rybę dodać do ryżu. Wymieszać z majonezem, doprawić solą i pieprzem. Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu, odcedzić. Przelać zimną wodą i dokładnie osączyć. Nafaszerować sałatką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak