Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Mak zalewamy gorącą wodą, a następnie gotujemy około 30 minut, odcedzamy i mielimy 2-3 razy na drobnych oczkach.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    teraz chyba rzadko kto mak mieli, wiara idzie na łatwiznę
  • 0
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    A ja mielę i mak i mięso- nie kupuję już mielonego od wieków, chociaż przyznaję, że niedawno używałam do ciasta masy makowej, ale tylko dlatego, że nie mogłam pod blokiem kupić normalnego maku :(
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    nie przepadam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Zuzanna

    moje ulubione danie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    Te tak robię, ale nie dodaje mleka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !