Sposób przygotowania

Ser panierować w jajku i bułce tartej wymieszanej z bazylią.Smażyć na oleju na złoto.

Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    treonina

    takie ser jest pyszny, też taki robię ale nie mogę go za dużo zjeść bo jest strasznie tłusty
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    taki rozpływający,uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    mniam
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    dla mnie rewelacja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    musze spróbowac
  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    mmm własnie sobie przypomniałam, że dawno nie jadłam takiego serka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Lubię sery w każdej postaci.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mili_kati

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Przepisy Joanny

    Czasami go przygotowuję, polecam, jest pyszniutki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !