Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rosół z indyka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

marchewka 3
pietruszka 3
seler 1
kapusta biała 3 liście
pół cebuli
zioła
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Rosół z indyka

Mięso umyć, włożyć do garnka, zalać 2 litrami wody. To gotujemy 20 min. Następnie zbieramy szumowiny. Włoszczyznę kroimy wrzucamy do garnka. gotujemy 10 min dodajemy pokrojoną kapustę oraz cebulę. Gotujemy 30 min. Doprawiamy ziołami, solą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kuchareczka2 13.02.2012 13:32
uwielbiam i zawsze gotuję z indyka
Justyna Jussstiii 01.01.2012 15:36
super polecam
halinka1011 30.12.2011 18:02
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak