Sposób przygotowania

Szpinak poddusić na maśle, odsączyć. Dodać żółtka oraz ubitą pianę z białek. Wymieszać i doprawić solą oraz pieprzem. Blachę do pieczenia wyłożyć papierem do pieczenia, rozsmarować szpinak. Piec ok. 15 min. w temp. 200 stopni. Twaróg wymieszać z jogurtem i rozsmarować na szpinaku. Na wierzchu ułozyć łososia i zrolować. Odstawić na dwie godziny do lodówki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    skusiłabym się na taka roladkę:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    warto wpaść na taką ucztę:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszności.
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !