Sposób przygotowania

Naczynie żaroodporne wysmarować masłem . Obrane ziemniaki ugotować w osolonej wodzie, następnie pokroić w plasterki. Mięso obsmażyć na patelni z cebulką przyprawić do smaku. Warstwowo układać część ziemniaków, mięso, i drugą część ziemniaków. Każdą z warstw należy polewać sosem i przyprawiać. Na koniec posypać pozostawionym serem.

Sos:

śmietanę wymieszać połową startego sera, dodać przecież pomidorowy, doprawić.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    ładnie zapieczona
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    sm,aczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !