Sposób przygotowania

Pomidory pozbawiamy pestek , kroimy w kostkę , mieszamy drobno posiekanym czosnkiem i igiełkami cząbru oraz oliwą . Przykrywamy i odstawiamy na 2-3 godziny w temperaturze pokojowej . Nie solimy ! Obrane ziemniaki gotujemy , odcedzamy , mniejsze przekrawamy na połówki , większe na ćwiartki i od razu wrzucamy do miski z pomidorami . Mieszamy delikatnie . Niech przestygną do temperatury pokojowej . Tuż przed podaniem posypujemy bryndzą .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Luki

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    extra
  • 3
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    kriko

    pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !