Sposób przygotowania

Kapustę gotujemy do miękkości- odcedzamy.
Namoczone wcześniej grzyby drobno kroimy.
Na roztopione maso wrzucamy posiekane cebule, pokrojone pieczarki i grzyby- smażymy- dodajemy kapustę i przyprawy- smażymy kilka minut często mieszając.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszna
  • 4
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super
  • 4
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    mniam, mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pyszna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    najlepsza odsmażana
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    zgadzam sie
  • 1
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Dziś robię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniammmm
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    jaka pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    smaczna nie tylko w święta
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    pawlito

    aż zgłodniałem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !