Sposób przygotowania

Mięso,cebulę pieczarki drobno pokroić Dodać posiekaną natkę dodać mleko i resztę składników i wszystko wymieszać.Na patelni rozgrzać olej .Kłaść łyżką nieduże placki i smażyć z obu stron na złoto.Podawać z ziemniaczkami i surówką

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    jeszcze nie jadłam- muszę nadrobić=)
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !