Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gotowany seler

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Bułka tarta klasyczna Prymat 2 łyżki
seler naciowy 1 sztuka
sól do smaku
pieprz do smaku
masło

Przepis i sposób przygotowania na: Gotowany seler

Seler obieramy o kroimy w plastry. Następnie gotujemy około 15 min. Odcedzamy. Na końcu polać zarumieniona na patelni bułka tartą. Posolić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marcia71 27.06.2011 21:16
dobre
marcia71 27.06.2011 21:16
dobre
jasiek 09.04.2011 12:54
ciekawe
jasiek 09.04.2011 12:54
ciekawe
jasiek 09.04.2011 12:53
smaczne
gosia561 04.04.2011 10:20
nie pomyślała bym o takim daniu, a może być ok

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak