Sposób przygotowania

Białka ubić,galaretki rozpuścić w 1,5szkl wrzącej wody.Goręcą galaretką zaparzyć ubite białka.Wystudzić .Do zimnej masy wlewać schłodzone mleczko miksując całośc.Wylać do tortownicy i schłodzić.
Taką masą można przekładać biszkopta-jak tort.Jest super

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Luki

    pycha
  • 3
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    wygląda przepysznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !