Sposób przygotowania

W rondlu o grubym dnie, na małym ogniu wlewam wodę i cukier, mieszam aż do rozpuszczenia cukru. Następnie wrzucam po kawałku czekolady i masła, mieszając i czekam aż jeden się kawałek rozpuści dopiero dodaję kolejny. Nie można dopuścić do wrzenia! Na koniec wlewam sok pomarańczowy 100%, mieszam i zdejmuje z ognia. Czekolada gotowa, podaję na gorąco z zestawem różnych owoców.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krzysiu510

    o i to fajnie brzmi..
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    lobzow

    pyszne .... :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    na pewno smaczne;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !