Sposób przygotowania

Skrzydełka myjemy oczyszczamy doprawiamy ziołami i przyprawami , czosnkiem i przekładamy do miseczki.
W oddzielnym naczyniu mieszamy ketchup z oliwą . Zalewamy skrzydełka i wstawiamy na godzinę do lodówki.
Ser ścieramy na tarce o grubych oczkach.
Skrzydełka wyjmujemy z sosu i wykładamy na blaszce .Posypujemy serem żółtym. Pieczemy 60 min w temp 160 C.
Podawać z ryżem i surówką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    DanutaS

    naprawde ostre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ostre
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    rewelacyjne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    piekielnie ostre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !