Sposób przygotowania

Wątróbkę oczyścić i pokroić na małe kawałki.Obtoczyć w bułce i podsmażyć na oleju.dodać pokrojoną w kostkę cebulkę.W garnku w niewielkiej ilości wody gotować startą na grubej tarce marchewkę .Dodać zawartość z patelni czyli wątróbkę z cebulką .Dodać koncentrat i chwilę dusić .Przyprawić do smaku i jesli trzeba lekko zagęścić .Podawać z ziemniakami lub pieczywem

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Luki

    lubię wątróbki
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    soczysta i apetyczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !