Sposób przygotowania

Wędzoną makrelę obieramy - wyjmujemy mięso, a następnie rozdrabniamy je za pomocą blendera. Cebulę kroimy w kostkę, jajka ugotowane w kostkę również i dodajemy do ryby razem z majonezem i chrzanem i ponownie za pomocą blendera rozdrabniamy wszystkie składniki na jednolitą pastę. Doprawiamy do smaku pieprzem i solą. Tak przygotowaną paste można użyć jako farsz do jajek lub tak jak lubie najbardziej smarujemy nią kanapki

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Smaczna, często robię podobną ale bez chrzanu...następnym razem zobaczę, jak smakuje "z"?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    pyszna,z reszta przeciez z wędzonej rybki:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    szybka prosta i fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !