Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

śledź słupski

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

matiasy 0,5 kg
cebula 2
koncentrat pomidorowy
olej
ocet
cukier
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: śledź słupski

matiasy wymoczyć 12godz w zalewie octowej.Osączyć pokroić na mniejsze kawałki.Na patelni rozgrzać olej i zeszklić posiekaną cebulę.Dodać koncentrat i ketchup.Doprawić solą,pieprzem papryką i cukrem.Ostudzić.Wysyudzone wymieszać ze śledzikiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Laila2786 09.03.2017 11:42
smaczny śledzik
iskierka.ag 18.01.2017 11:53
Uwielbiam śledzie :)
adelajda 24.10.2016 15:46
Coś mało konkretny ten przepis ...
Wiesława1 19.10.2016 13:10
Zalewa to pół szkl octu 2 szkl wody
MonikaW 10.10.2016 21:50
a można prosić dokładniejsze proporcje?
dodi 10.10.2016 18:18
musza być pyszne
Czyki 10.10.2016 08:41
Pysznie u Ciebie:)
Krzysztof15 15.09.2012 12:42
lubie rybke
kriko 01.06.2012 08:39
super rybka
iknbozka 10.02.2012 17:06
mniam
Luki 10.01.2012 12:33
lubię takie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak