Sposób przygotowania

Wrzuć ziemniaki do garnka z zimną wodą , doprowadź do wrzenia i gotuj do miękkości na małym ogniu . Odcedź i odstaw do wystygnięcia . W misce wymieszaj śmietanę ze skórką i sokiem z cytryny . Dodaj ziemniaki , cebulę , natkę oraz kapary , a następnie posyp rzeżuchą . Przypraw do smaku solą oraz pieprzem i dobrze wymieszaj . Nałóż porcje sałatki do czterech miseczek . Na wierzchu każdej połóż lekko rozdrobnione mięso pstrąga .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Luki

    swietny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    lubie
  • 0
    original
    Opublikowano

    kriko

    pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !