Sposób przygotowania

Śledzie moczymy w mleku około pół godziny a następnie każdy płat dzielimy na cztery części. Cebulę kroimy na drobną kostkę. W słoikach układamy na przemian cebulę i kawałki śledzia tak, aby na spodzie i na wierzchu była cebula. Wrzucamy po 5-6 ziaren pieprzu i zalewamy olejem. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Super smaczne!
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    supcio
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczne !
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pycha!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    Uwielbiam śledzie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    znakomite bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Uwielbiam.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !