Sposób przygotowania

Do garnka o grubym dnie wlewamy śmietankę, dodajemy masło i ona rodzaje cukru . Doprowadzamy do wrzenia i gotujemy , cały czas mieszając . Pozwalamy , aby wszystko powoli gęstniało . Proces gęstnienia trwa około 15 minut . Gęstą , puszystą masę wlewamy do keksówki wyłożonej papierem do pieczenia Gdy przestygnie , wstawiamy keksówkę do lodówki . Po zastygnięciu kroimy masę na małe kwadraty lub prostokąty .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    domowe pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    ojjj lubie słodkie krówki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Nie ma to jak domowe metody
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    lubie
  • 0
    original
    Opublikowano

    kriko

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !