Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PASTA Z MAKRELI

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona 1 SZT
cebula 1 SZT
jajko 2 SZT
ogóki konserwowe 2 SZT
majonez 1 ŁYŻKA
sól DO SMAKU
pieprz DO SMAKU

Przepis i sposób przygotowania na: PASTA Z MAKRELI

JAJKA GOTUJEMY NA TWARDO, WYSTUDZAMY I OBIERAMY. CEBULĘ, OGÓRKI I OBRANE JAJKA KROIMY W BARDZO DROBNĄ KOSTKĘ. Z MAKRELI USUWAMY KOŚCI I ROZDRABNIAMY MIĘSO ŁĄCZĄC JE Z WCZEŚNIEJ POKROJONYMI SKŁADNIKAMI. WSZYSTKO ŁĄCZYMY MAJONEZEM DODAJEMY DO SMAKU SÓL I PIEPRZ. TAK PRZYGOTOWANĄ PASTĄ SMARUJEMY NAJLEPIEJ ŚWIEŻY CHLEBEK.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasiek 17.05.2013 21:36
smaczna może być taka pasta
kamyk 10.02.2012 18:38
pyszna
ankaryba 13.01.2012 18:16
musi być smaczna :-)
anulka69 31.12.2011 15:45
lubię makrelę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak