Sposób przygotowania

JAJKA GOTUJEMY NA TWARDO, WYSTUDZAMY I OBIERAMY. CEBULĘ, OGÓRKI I OBRANE JAJKA KROIMY W BARDZO DROBNĄ KOSTKĘ. Z MAKRELI USUWAMY KOŚCI I ROZDRABNIAMY MIĘSO ŁĄCZĄC JE Z WCZEŚNIEJ POKROJONYMI SKŁADNIKAMI. WSZYSTKO ŁĄCZYMY MAJONEZEM DODAJEMY DO SMAKU SÓL I PIEPRZ. TAK PRZYGOTOWANĄ PASTĄ SMARUJEMY NAJLEPIEJ ŚWIEŻY CHLEBEK.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    lubię makrelę
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    musi być smaczna :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    smaczna może być taka pasta

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !