Sposób przygotowania

Rybę solimy i doprawiamy pieprzem grillujemy lub smażymy . Odkładamy w ciepłe miejsce.Marchewkę obieramy i ścieramy na dużych oczkach .Podsmażamy ją na maśle .Do szklanki wody dajemy łyżeczkę warzylionu mieszamy tym co chwilke podlewamy marchewkę .Dodajemy pokrojone w paski morele. Dusimy dalej .Gdy marchewka jest miękka dodajemy pokrojone korniszony i ketchup mieszamy . Jeszcze chwilę smażymy kropiąc sokiem z limonki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Fajna mirunka aż by się zjadło. :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !