Sposób przygotowania

Ostudzone ugotowane jaja schłodzić, następnie starannie obrać nie naruszając białka i przekroić na połówki. Oddzielić żółtka od białek.
Do blendera wrzucamy: żółtka, awokado, tarty parmezan, szpinak oraz oliwę z oliwek. Miksujemy na gładką masę, doprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Masę przekładamy na białka.

Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    Dobre na przystawkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    madz88

    wczoraj się bardzo dobrze spisało :) dodam tylko jeszcze iż, awokado pod wpływem tlenu czernieje więc najlepiej zrobić to tuż przed podaniem, farsz ma śliczny żywo-zielony kolor :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !