Sposób przygotowania

Kapustę umyć i pokroić na mniejsze kawałki. Do miski wsypać kapustę, odcedzoną kukurydzę, ananasa pokrojonego w kostkę, a także szynkę pokrojoną w kosteczkę. Wszystko połączyć za pomocą majonezu. Przyprawić do smaku. Sałatka najlepiej smakuje na drugi dzień.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    <b>smaczne</b>
  • 0
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    fajna
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    znam tę sałatkę, ale ciekawi mnie skąd ta nazwa, bo składniki bardziej amerykańskie, niż albańskie ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !