Sposób przygotowania

Twaróg utrzeć z ziemniakami dodając oliwę.Doprawić solą,pieprzem,startym czosnkiem i miętą.Ugnieśc rękoma,ulepić kulki wielkości orzecha włoskiego i obtoczyć w bułce tartej.Piec 10min.w temp 120st aż bułka się zrumieni.podawać z zimnym piwem

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Luki

    super połaczenie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    lilify

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    kriko

    ciekawe
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !