Sposób przygotowania

Pieczarki myjemy, osuszamy i kroimy w plasterki. W rondelku rozpuszczamy masło i dodajemy pieczarki. Solimy do smaku i smażymy do czasu kiedy pieczarki będą miękkie. Gdy pieczarki puszczą sok i będą już usmażone, zaprawiamy mąką ziemniaczaną, żeby sos był gęsty.
Sos polecam do ryżu i mięska, choć nie tylko.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kawazprzyjacielem

    wygląda smacznie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    anula250

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    piotr20091991@wp.pl

    pycha
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetyczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    uwielbiam taki sos
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    czasami też taki robię.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    lubię taki sosik
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    bardzo lubię
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    pycha sosik :)
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszny sos

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !