Sposób przygotowania

uczeć masło z cukrami, żółtkami i przyprawą do pierników. Dodać mąkę i zagnieść ciasto na gładką masę schłodzić przez godzinę w lodówce. Rozwałkować foremką wycinać pierniczki piec w 180 stopniach do lekkiego zbrązowienia

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    teresa18

    nie za duże tego masła???
  • 3
    original
    Opublikowano

    teresa18

    zdjęcie jakiejś RÓŻY RADZIŃSKIEJ
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    właśnie ma tyle być
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    lubię pierniczki ,szkoda że bez własciwego zdjęcia
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    święta tuż tuż

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !