Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jaja wigilijn

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 6 szt
majonez tradycyjny 150 gram
sól
natka pietruszki
talerzyk jajowaty

Przepis i sposób przygotowania na: Jaja wigilijn

1- 6 Jaj myje pod bieżącą wodą wkładam do garnka w osolona wodę woda może być ciepła 2- Gotuje jajka 7 minut następnie studzę i obieram ze skorupek 3- Ugotowane jaka kroję na połowę wzdłuż 4 - Talerzyk okrągły opłukam pod wodą wycieram do sucha i układam jajka ugotowane 5- Biorę łyżeczką majonez ze słoika i nakładam na każde jajko 6- Dekoruję natka pietruszki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna133 03.01.2012 17:28
łał jakie smakołyki
marzencia2007 01.01.2012 22:40
uwielbiam :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak