Sposób przygotowania

Karp Wigilijny - sposób przygotowania: Skrop rybę sokiem z cytryny, posyp przyprawą , następnie pokrój w plastry. Rozpuść kostkę Bulionu w szklance wrzątku. Pokrój warzywa, zalej wywarem, dodaj piwo i ugotuj, następnie przetrzyj. Roztrzep jajko i maczaj w nim rybę, którą następnie obtaczaj w mące z bułką. Usmaż karpia, po czym zalej go sosem warzywnym i duś przez 20 minut. Rozetrzyj masło z Przyprawą Czosnek . Posmaruj bułkę, usmaż grzanki i podawaj razem z rybą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Wygląda zjawiskowo :)
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    co ja bym dała , żeby karp nie miał ości
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agata/MANTIS-KITCHEN

    Ryba dla mnie zawsze w piątek :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawlito

    bardzo lubię taką rybkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !