Grzyby oczyścić, pokroić. Cebulę i czosnek obrać i drobno posiekać. Dymkę pokroić w krążki. Paprykę umyć, usunąć gniazda nasienne, pokroić na duże kawałki. Fasolkę oczyścić, pokroić i blanszować 3 min w osolonej wodzie. Odcedzić, przelać zimną wodą. Grzyby podsmażyć na maśle. Dodać cebulę i czosnek, dusić. Posypać curry i mąką, chwilę smażyć. Wlać 250 ml wody, mieszając. Dodać śmietanę, zagotować, dusić ok 8 min na małym ogniu. Doprawić sosem sojowym i miodem, dusić jeszcze 5 min. Na patelni rozgrzać olej. Wsypać paprykę, fasolkę i dymkę, smażyć 6 min. Warzywa dodać do grzybów, gotować na małym ogniu jeszcze 5 min. Przyprawić solą i pieprzem. Podawać z ryżem.