Sposób przygotowania

Makaron ugotować, odcedzić. Wymieszać z masą makową i miodem. Dodać pokrojone suszone owoce (morele, rodzynki, figi) i orzechy (włoskie, migdały, ziemne). Wymieszać wszystko, podgrzewając na małym ogniu.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    Świateczne smaki :) Coś dla mnie, bo straszliwie lubię mak.
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    mniam mniam :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    słodka propozycja
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo fajne te kluseczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !