Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo, studzimy, przekrawamy na połówki i wyjmujemy żółtka. Pieczarki kroimy na drobna kosteczkę i mieszamy z posiekanymi żółtkami, szczypiorkiem, natką i doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Połówki jajek układamy na talerzu i na każdej kładziemy kopczyk farszu. Dekorujemy pokrojoną w drobne paseczki papryką. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pięknie wyglądają
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pięknie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Smaczne! Dla mnie idealne, bo lubię i jajka i pieczarki!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    też takie robię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    smakowicie wyglądają:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pi?knie podane
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    super wygladaj?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super podane
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anio?eczek

    pięknie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ślicznie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    śliczne jajka , ładnie udekorowane
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Lubię jajka pod każdą postacią.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super przekąska
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    smakowite
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata23

    smakowite

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !