Sposób przygotowania

Mąkę, jajko, mleko, wodę i cukier wymieszać aby konsystencja ciasta nie była zbyt rzadka ani zbyt gęsta. Upiec naleśniki. Pokroić kabanosa, wędlinę, cebulę, czosnek i paprykę, podsmażyć na patelni. Naleśniki pomalować serkiem, nadziać farszem, zawinąć, owinąć serem i zapiec w piekarniku przez ok. 25 min.
Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    pyszności :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    goofy9

    super, uwielbiam naleśniki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !