Sposób przygotowania

Wątróbki drobiowe dokładnie oczyść i zamarynuj w pieprzu i oliwe przez 15 minut , następnie obsmaż na patelni . Zdejmij wątróbki i na tej samej patelni przesmaż pokrojoną w kostkę szalotkę . Zalej ją octem balsamicznym , dodaj gałązki tymianku i gotuj ok. 3 minuty na wolnym ogniu , aż odparuje połowa objętości octu . Dopraw solą i cukrem , dodaj masło . Gotuj , aż całość zgęstnieje . Następnie dodaj wątróbki i pokrojone truskawki . Otocz dokładnie sosem i podawaj z kolorowymi sałatami .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Luki

    super
  • 2
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    David

    fajne połączenie smaków

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !