Sposób przygotowania

Zrobić wywar z kostki rosołowej. Warzywa pokroić dodać do bulionu. Włożyć rybę i gotować około 15-20 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe jak smakuje
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super sprawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    jeszcze nie jadłam takiej
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    Ja z kolei wolę taką rybkę na parze :-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    nie gotowałam jeszcze ryby

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !