Sposób przygotowania

Ryż gotujemy w oslonej wodzie .Odcedzamy i studzimy . Makrele obieramy usuwamy ości ,skórę . Rybę rozdrabniamy i dodajemy do ryżu .Dodajemy posiekane korniszony ,majonez i ketchup mieszamy .doprawiamy pieprzem do smaku.Układamy na tlerzu kule z ryżu ozdabiamy oliwką

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mmmmmniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    świetne:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela5

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    świetne robisz przystawki
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    świetne robisz przystawki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !