Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przystawka z wędzonej makreli ,korniszona i ryżu

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż brązowy 1 szkl
makrela wędzona 1 szt
majonez 1 łyżka
korniszony 4 szt
pieprz
ketchup 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Przystawka z wędzonej makreli ,korniszona i ryżu

Ryż gotujemy w oslonej wodzie .Odcedzamy i studzimy . Makrele obieramy usuwamy ości ,skórę . Rybę rozdrabniamy i dodajemy do ryżu .Dodajemy posiekane korniszony ,majonez i ketchup mieszamy .doprawiamy pieprzem do smaku.Układamy na tlerzu kule z ryżu ozdabiamy oliwką

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ronald88 01.01.2012 15:49
świetne robisz przystawki
ronald88 01.01.2012 15:49
świetne robisz przystawki
Gabriela5 30.12.2011 06:36
super
agnieszka137 29.12.2011 23:10
świetne:)
pioge7 29.12.2011 08:34
mmmmmniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak