Sposób przygotowania

Kalafior podzielić na różyczki i gotować przez 10 minut w wodzie z dodatkiem soli i cukru. Następnie wylać na sito. Krążki ananasa osączyć z syropu i pokroić w kostkę. Do salaterki włożyć kalafior, pokrojone ananasy, osączoną z zalewy kukurydzę, płatki migdałowe, wymieszać. Śmietanę połączyć z imbirem, przyprawić solą i cukrem. Tak przygotowaną śmietaną zalać sałatkę.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawy pomysł
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    ciekawe połąćznie, pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawe połączenie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !