Składniki:
gęś | 1 sztuka |
cebula | 2 sztuki |
masło | 1/4 kostki |
jabłka | 2 sztuki |
posiekana natka | 4 łyżki |
jaja | 2 sztuki |
mleko | 1/2 szklanki |
sól | do smaku |
bulion | 1 szklanka |
kajzerka | 3 czerstwa |
gęś | 1 sztuka |
cebula | 2 sztuki |
masło | 1/4 kostki |
jabłka | 2 sztuki |
posiekana natka | 4 łyżki |
jaja | 2 sztuki |
mleko | 1/2 szklanki |
sól | do smaku |
bulion | 1 szklanka |
kajzerka | 3 czerstwa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: