Sposób przygotowania

Karpia ( zabitego oczyszczamy, odcinami głowe, ogon, oczysczamy z łusek. dzielimy na części i kolejno maczamy w jajku potem w mące. W jajku wymieszane są przyprawy. Smażymy z dwóch stron na rozgrzanym oleju na patelni.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    karpik zawsze :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    owocówka

    ekstra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    uwielbiam taką rybę
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    uwielbiam taką rybę
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    ja jeszcze po smażeniu wkładam na 20min do piekarnika wtedy jest smaczniejszy;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Piter 31

    Bardzo lubię :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !