Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pomidorki koktajlowe z nacią selera

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pomidory koktajlowe 1 kg
seler kilka łodyg
sól
woda
Kwas cytrynowy Prymat
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Pomidorki koktajlowe z nacią selera

Pomidory oczyszczamy, napełniamy nimi słoiki. Do każdego słoika dajemy po gałązce naci selera. Na 1 l wody dajemy 1/4 łyżeczkę kwasku cytrynowego i 1 łyżkę soli, 2 łyżki cukru. Całość zagotowujemy i gorącym zalewamy słoiki. Zakręcamy, pasteryzujemy 10 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

zuzanna_z 29.12.2011 11:03
extra
kuba10019961 28.12.2011 19:45
suuper przepis :))
gottrina 28.12.2011 19:41
super przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak