Sposób przygotowania

Ziemniaki oskrobać, pokroić na frytki i usmażyć w frytkownicy. Tak przygotowane frytki przełożyć do naczynia żaroodpornego. Jogurt wymieszać z 2 ząbkami wyciśniętego czosnku i 1 łyżką majonezu. Tak przygotowanym sosem polać frytki, na koniec posypać wierzch startym na grubych oczkach serem. Zapiec do rozpuszczenia sera w 200 stopniach

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kasia47

    Szkoda, że bez zdjęcia:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !