Sposób przygotowania

Bułkę przekroić na pół, posmarować obie połówki masłem. Na jednej z nich (dolnej) położyć liść sałaty i plasterek sera. Szczypiorek drobno pokroić i posypać go na wierzch sera a na to położyć plasterki rzodkiewki. Następnie położyć plasterek salami. Pomidorki pokroić i ułożyć na salami, posypać ziołami (najlepiej świeżymi) a na to położyć plastry ogórka. Przykryć drugą połówką bułki. Smaczenego!

Bułkę można zawinąć w folie śniadaniową i spożyć w pracy, w szkole lub w wolnej chwili po paru godzinach i jest równie smaczna i pożywna! Smaki przez pare godzin sobą przechodzą, aromaty się uzupełniają.

Komentarze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !