Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Paszczetówkę pokroić w plastry grubości 1 cm


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krzysiu510

    widzę, że masz cały zbiór przepisów na szybko, gratuluję! jak na razie wszystkie wypróbowałem i mi smakują
  • 1
    original
    Opublikowano

    malcik111

    bardzo się cieszę, że lubisz moje przepsy i je testujesz:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    fajne ,łatwe i proste
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    KAROLA

    a ja robiłam zawsze same, ale z dodatkiem warzywek jest smaczniejsze:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    swoją drogą nie spotkałem się nigdy z nazwą paszczetówka. U mnie mówią pasztetówka.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !