Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Ciasto francuskie pociąć na długie paski o szer ok 1-1,5 cm. Zależnie jak długi będzie pasek, tak duże uszka osiągniemy. Zwinąć w serduszko. Piec w nagrzanym piekarniku do 200-220 st przez ok.15 min


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    z chęcią zjadłabym takie uszko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ślicznie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    fajne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    fajne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    jakie śliczne zawijaski
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Mi się raczej kojarzą z serduszkami. Urocze.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pysznie wyglądają
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    śliczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajnie wyszły
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    fajne :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    fijolek91

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    W czasie studiów byłam ogromną fanką tych ciasteczek, ale kupowałam, nigdy nie zrobiłam ich sama :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Amadeusz

    pyszne ja robie podobne :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    wyglądają bardzo smacznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !