Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zielona fasolka szparagowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidory suszone
oliwa
fasola szparagowa 400 zielona

Przepis i sposób przygotowania na: Zielona fasolka szparagowa

Fasolke pokroić na 3 cm kwałaki wrzucić na 5 minut do wrzącej osolonej wody, opłukac zimna wodą. Pomidory bardzo cieńko pokroić w paski, czosnek obrać i pokroić w kostkę. Czerwoną papryke pokroić w kosteczkę, ser typu gouda 150 gram-też pokroić w małą kostke. Wycisnąć sok z cytryny. Na patelni rozgrzać oliwę ,podsmażyć paprykę, fasolkę i pomidory. doprawić sokiem cytrynowym sola i pieprzem podsmażac to jeszcze ok 5 minut i na koniec dodać ser

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

erym 19.06.2013 17:27
dzisiaj zrobie z twojego przepisu! smaczne to!
romanrafal
romanrafal 09.06.2013 08:41
bardzo dobra fasolka
Monika148 04.01.2011 17:10
pyszna! uwielbiam ja!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak